Social Media Marketing

Social advertising betekent dat je gericht advertenties toont aan je klanten op sociale media. Sociale media wordt vooral bezocht na de werkdag, wat betekent dat je klanten tijd hebben om verder te klikken en je product of dienst te ontdekken. Je advertentie wordt dus op het juiste moment verspreid. Ook kan je via social media advertising extreem doelgericht gaan werken: de informatie die sociale media verzamelt via een profiel, kan jij gebruiken om jouw (niche-)doelgroep te bereiken. Je kan zo specifiek targeten als je zelf wilt, op leeftijd en locatie tot favoriete eten, muzieksmaak en gezinssituatie van je prospects.

Hoe werken wij voor jou aan je zichtbaarheid op social media?

  • Social media strategie ontwikkeling
  • Marktonderzoek
  • Social Media Brand Expansion
  • Social Advertising
  • Community Management
  • Contentcreatie
  • Conversie optimalisatie
Social media marketing printscreen

Kanalen die we voor jou kunnen optimaliseren of beheren

LinkedIn
Ben je een B2B-bedrijf? Dan is LinkedIn the place to be om je advertentie te laten zien. Op het platform kan je potentiële klanten bereiken die gedurende de werkdag gebruik maken van het medium in verband met hun job. De perfecte timing om andere bedrijven te bereiken en actie te stimuleren. Grijp hun aandacht dankzij een professionele tone of voice en verzamel leads op LinkedIn.
Instagram
Heb je een visueel aantrekkelijk product of een unieke dienst die je perfect kan samenvatten in één beeld? Of heb je een waanzinnig idee dat dankzij een grafisch designer tot leven wordt gebracht in illustratie? Dan kan je aan de hand van visuele media een groot publiek bereiken via Instagram. Spring in het oog dankzij een gesponsorde foto of video van je product of dienst en stuur mensen naar je website of verzamel extra volgers op je social media profiel.
Facebook
Je wilt een breed publiek bereiken? Via Facebook bereik je 7,5 mjloen van de Belgen met 61% tussen de 18 en 44 jaar. Promoot via catchy geschreven tekst, foto, en/of video je bedrijf op Facebook om klanten te overtuigen wanneer ze thuis rustig aan het scrollen zijn op sociale media.
Doelgroep en kanaal bepalen
Tegenwoordig zit zowat elke doelgroep op sociale media en kan je hen daar op een niet-intrusieve manier je advertentie laten zien. Maar elk kanaal is anders. Zo zijn bezoekers van Facebook anders dan Instagram, Twitter of LinkedIn-gebruikers. Ook heeft elk medium andere vereisten voor advertenties zoals het aantal karakters in een advertentietekst of de afmetingen van de visuele content. We analyseren welk kanaal relevant is voor jouw bedrijf en stellen de juiste advertentie in op het juiste kanaal.

De voordelen van social media marketing

Boost je merkbekendheid
Interageer met je doelgroep online
Bereik een volledige nieuw publiek met gerichte advertenties
Meer verkeer op je website

Daag ons uit!