SEO, Search Engine Optimization of Zoekmachine Optimalisatie

Het eerste ingrediënt om online aanwezig te zijn is een website met een aantrekkelijk grafisch design. Potentiële klanten die je naam nog niet kennen, zullen via een zoekmachine naar je diensten of product zoeken. Daarom wil je dat jouw site bovenaan komt in de zoekresultaten en niet die van concurrent. Als SEO-experts optimaliseren wij de content en technische aspecten van je site. Zo ben je vindbaar voor zoekmachines én nieuwe klanten..

Printscreen SEO zoekresultaten

Hoe gaan wij de SEO van je site concreet verbeteren?

  1. Nulmeting – SEO Audit
  2. Keyword Research (zoekwoorden)
  3. SEO Copywriting
  4. Link Building
  5. Technische SEO

Hoe gaan wij de SEO van je site concreet verbeteren?

Nulmeting - SEO audit
Keyword Research
SEO Copywriting
Technische SEO
Seo groei afbeelding

Krijg je niet het gewenste aantal bezoekers op je site? Je wilt met je bedrijf hoog in Google of in de  zoekresultaten van een andere zoekmachine verschijnen? Als online experts helpen we je via SEO: relevante content op je site via SEO copywriting, zoals blogs en relevante zoekwoorden, en technische parameters zorgen ervoor dat Google je site opmerkt en betrouwbaar genoeg vindt om aan te raden in de zoekresultaten. Ook zo verhoog je je online zichtbaarheid en boost je je bedrijf.

Wat is het resultaat van een SEO-project?

Eerst en vooral krijg je de gratis SEO-analyse van je website. Na het optimaliseren van al de gewenste pagina’s, zal je site je doelgroep én Google beter aanspreken. Hierdoor verhoog je je positie in de zoekmachines.

Tevreden klanten

Laten we er samen invliegen!

Jouw project morgen op onze boterham

Tijdens onze eerste koffie krijg je van ons een gratis SEO-analyse en praten we over je doelen, visies en de doelgroepen die je wilt bereiken. Daarna gaan we aan de slag om je bedrijf te boosten.

Wij verhogen je online zichtbaarheid dankzij:

  • SEO strategieën
  • SEO content
  • SEO optimalisatie
  • Of alle drie.